Ita  GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km) 4/05/2002  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014GBR YATES AdamITA FORMOLO DavideITA BONGIORNO Francesco ManuelMore
2013ITA SANTAMBROGIO MauroGER SINKEWITZ PatrikITA GATTO OscarMore
2012ITA POZZATO FilippoITA TABORRE FabioCRO DURASEK KristijanMore
2011ESP VICIOSO ARCOS AngelITA VISCONTI GiovanniITA FINETTO MauroMore
2010ITA RATTO DanieleCOL RUBIANO CHAVEZ Miguel AngelITA PELLIZOTTI FrancoMore
2009ITA CALLEGARIN DanieleITA BOSISIO GabrieleVEN RODRIGUEZ ORTIZ Jackson JesusMore
2008ITA RATTI EddyITA GINANNI FrancescoCOL LAVERDE JIMENEZ Luis FelipeMore
2007ITA NIBALI VincenzoITA PELLIZOTTI FrancoUKR KHALILOV MikhayloMore
2006ITA CUNEGO DamianoITA PIETROPOLLI DanieleITA PELLIZOTTI FrancoMore
2005ITA MAZZANTI LucaITA MARZOLI RuggeroCOL GONZALEZ MARTINEZ Fredy ExcelinoMore
2004ITA CUNEGO DamianoESP ASTARLOA ASCASIBAR IgorITA BORGHI RuggeroMore
2003ESP FUENTES ANGULLO Juan ManuelITA COLOMBO GabrieleITA FONTANELLI FabianoMore
2002ITA GARZELLI StefanoITA FIGUERAS GiulianoITA CASAGRANDE FrancescoMore
2001ITA REBELLIN DavideITA CASAGRANDE FrancescoITA DI LUCA DaniloMore
2000ITA DI LUCA DaniloITA BARBERO SergioITA MICELI NicolaMore
1999ITA PODENZANA MassimoITA DI LUCA DaniloITA SCINTO LucaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
26/07/20141.1Ita GP Industria & Artigianato Larciano (199,2 km)
27/04/20131.1Ita GP Industria & Artigianato Larciano (200 km)
28/04/20121.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
30/04/20111.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
1/05/20101.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
2/05/20091.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
3/05/20081.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
5/05/20071.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
29/04/20061.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
30/04/20051.1Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
1/05/20041.2Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
3/05/20031.2Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
4/05/20021.2Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
5/05/20011.2Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
29/04/20001.2Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)
1/05/19991.2Ita GP Industria & Artigianato - Larciano (200 km)




22/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits