Bel  Liège - Bastogne - Liège (264 km) 18/04/1999  
  Category: CDM  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018LUX JUNGELS BobCAN WOODS MichaelFRA BARDET RomainMore
2017ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroIRL MARTIN DanielPOL KWIATKOWSKI MichalMore
2016NED POELS WoutSUI ALBASINI MichaelPOR COSTA Rui Alberto FariaMore
2015ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroFRA ALAPHILIPPE JulianESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimMore
2014AUS GERRANS SimonESP VALVERDE BELMONTE AlejandroPOL KWIATKOWSKI MichalMore
2013IRL MARTIN DanielESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2012KAZ IGLINSKIY MaximITA NIBALI VincenzoITA GASPAROTTO EnricoMore
2011BEL GILBERT PhilippeLUX SCHLECK FränkLUX SCHLECK AndyMore
2010KAZ VINOKOUROV AlexandreRUS KOLOBNEV AlexandrBEL GILBERT PhilippeMore
2009LUX SCHLECK AndyESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimITA REBELLIN DavideMore
2008ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroITA REBELLIN DavideLUX SCHLECK FränkMore
2007ITA DI LUCA DaniloESP VALVERDE BELMONTE AlejandroLUX SCHLECK FränkMore
2006ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroITA BETTINI PaoloITA CUNEGO DamianoMore
2005KAZ VINOKOUROV AlexandreGER VOIGT JensNED BOOGERD MichaelMore
2004ITA REBELLIN DavideNED BOOGERD MichaelKAZ VINOKOUROV AlexandreMore
2003USA HAMILTON TylerESP MAYO DIEZ IbanNED BOOGERD MichaelMore
2002ITA BETTINI PaoloITA GARZELLI StefanoITA BASSO IvanMore
2001SUI CAMENZIND OscarITA REBELLIN DavideESP ETXEBARRIA ALKORTA DavidMore
2000ITA BETTINI PaoloESP ETXEBARRIA ALKORTA DavidITA REBELLIN DavideMore
1999BEL VANDENBROUCKE FrankNED BOOGERD MichaelNED DEN BAKKER MaartenMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
22/04/20181.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (258,5 km)
23/04/20171.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (258 km)
24/04/20161.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (253 km)
26/04/20151.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (253 km)
27/04/20141.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (263 km)
21/04/20131.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (257,5 km)
22/04/20121.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (257,5 km)
24/04/20111.WT1Bel Liège - Bastogne - Liège (255,5 km)
25/04/20101.HIS1Bel Liège - Bastogne - Liège (259 km)
26/04/20091.HIS1Bel Liège - Bastogne - Liège (261 km)
27/04/20081.XPT1Bel Liège - Bastogne - Liège (261 km)
29/04/20071.PT1Bel Liège - Bastogne - Liège (262 km)
23/04/20061.PT1Bel Liège - Bastogne - Liège (262 km)
24/04/20051.PT1Bel Liège - Bastogne - Liège (260 km)
25/04/2004CDMBel Liège - Bastogne - Liège (259 km)
27/04/2003CDMBel Liège - Bastogne - Liège (258,5 km)
21/04/2002CDMBel Liège - Bastogne - Liège (258 km)
22/04/2001CDMBel Liège - Bastogne - Liège (258 km)
16/04/2000CDMBel Liège - Bastogne - Liège (265,5 km)
18/04/1999CDMBel Liège - Bastogne - Liège (264 km)




17/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits